Eigen verklaring

Procedure Gezondheidsverklaring (Eigen Verklaring)

Deze medische verklaring kun je aanvragen bij het CBR. Je kunt ook je rijschool vragen om meer informatie over de gezondheidsverklaring.

Nadat je jouw gezondheidsverklaring hebt aangevraagd via Mijn CBR, wordt deze beoordeelt of je medisch geschikt bent om de weg op te gaan of dat je een aanvullend onderzoek nodig hebt. Als je medisch geschikt bent, wordt door het CBR een Verklaring van geschiktheid geregistreerd in het rijbewijsregister. Dit wordt bevestigd door een brief van het CBR.

Direct regelen

Ben je gezond genoeg om een rijbewijs te halen of jouw rijbewijs te verlengen? Dit beoordeelt het CBR met de gezondheidsverklaring.

Je vult een gezondheidsverklaring in als je rijexamen wilt doen vanwege je medische situatie en soms als je je rijbewijs wilt verlengen. We adviseren het op tijd aan te vragen als je examen wilt doen.

Op de website van Mijn CBR kun je de status van jouw aanvraag op elk moment bekijken.

Auto Rijbewijs B Pakket B

Pakket voor vlottte leerling

28 uur rijles
Theoriecursus
(inclusief gratis theorieboek en online examen oefenen)
1 CBR praktijkexamen/theorie-examen

1530

Rijopleiding op maat
Resultaatgerichte rijlessen
Moderne en nieuwe lesauto

Rijlessen volgen bij autorijschool Drive2pass

Wij zijn de snelst groeiende onafhankelijke rijschool in Almere en omgeving. Wij bieden alles wat je nodig hebt om je op weg te helpen. We houden rekening met de lestijden, locaties en al het andere dat je nodig hebt om snel je rijbewijs te halen bij Drive2pass.

We bieden een volledig aanbod aan rijlessen en cursussen, dus we zijn ervan overtuigd dat je een les of cursus vindt die bij je past, of dat nu handmatige of automatische rijlessen zijn. Drive2pass staat voor je klaar om je te helpen een betere chauffeur te worden. Je kunt er zeker van zijn dat je van de beste leert als je bij ons je rijbewijs wilt halen. Plan vandaag nog je proefles in.

Betrouwbare en flexibele instructeur, die de rijlessen niet op het laatste moment afzeggen, te laat komen of je afspraken missen. Deur-tot-deurservice, of dat nu van thuis, op school of op het werk is, we zijn volledig flexibel om aan jouw behoeften te voldoen.

Eén op één les met je instructeur, je hebt tijdens je les nooit een andere leerling in de auto.

In wat voor type lesauto krijg ik les?

We hebben een moderne Audi A1(schakel) of A3(automaat) met dubbele bediening voor jouw gemoedsrust en veiligheid.

Moet ik eerst geslaagd zijn voor mijn theorie-examen?

Nee, en misschien is het beter om de theorie te leren tijdens onze praktijklessen. Je moet echter eerst slagen voor het theorie-examen voordat je je kan aanmelden voor het praktijkexamen.

Hoeveel rijlessen heb ik nodig?
Het aantal benodigde lessen varieert per leerling en is afhankelijk van vele factoren, zoals beschikbaarheid, ervaringen uit het verleden en jouw unieke leerstijl. De gemiddelde leerling heeft ongeveer 40 uur rijlessen nodig.

Je instructeur houdt je voortgang bij en dit zal je helpen om je eigen leerproces bij te houden.

Rijschool Drive2pass
 Almere  Laren
Amsterdam  Eemnes
 Lelystad  Baarn
 Naarden  Soest
 Bussum  Huizen
 Hilversum Blaricum

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 06 272 775 83 via whatsapp of door onderstaand contactformulier in te vullen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.